Vores seniorbofællesskab bevares i naboafdelingen

Mjølnerparkens udviklingsplan får en del opmærksomhed i medierne. Senest har der været en historie om, at seniorbofællesskabet Midgård, som ligger i Mjølnerparken nedlægges som et led i udviklingsplanen. Det er heldigvis ikke sandsynligt, at det ender sådan.

Seniorbofællesskabet i Mjølnerparken bevares i nye boliger i naboafdelingen

Renoveringen af Mjølnerparken og naboafdelingen Hothers Plads indebærer, at der etableres et nyt seniorbofællesskab i afdelingen Hothers Plads ved siden af Mjølnerparken.

Jan Hyttel, formand for Bo-Vita, forklarer, at seniorbofællesskabet var planlagt til at være en udvidelse af det eksisterende seniorbofællesskab i boligområdet: ”Nu hvor vi skal sælge boligerne, som led i ghettoplanen, vil det være naturligt at beboerne fra seniorfællesskabet i Mjølnerparken kan flytte over i det nye seniorbofællesskab.”

Udviklingsplanen skal, når den er godkendt af Københavns Kommune også godkendes af Ministeriet for Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

På billedet ser du hjørnet af Hothers Plads, hvor der etableres et nyt seniorbofællesskab med nye og opdaterede rammer for seniorerne.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere