Vores seniorbofællesskab bevares i naboafdelingen

Mjølnerparkens udviklingsplan får en del opmærksomhed i medierne. Senest har der været en historie om, at seniorbofællesskabet Midgård, som ligger i Mjølnerparken nedlægges som et led i udviklingsplanen. Det er heldigvis ikke sandsynligt, at det ender sådan.

Seniorbofællesskabet i Mjølnerparken bevares i nye boliger i naboafdelingen

Renoveringen af Mjølnerparken og naboafdelingen Hothers Plads indebærer, at der etableres et nyt seniorbofællesskab i afdelingen Hothers Plads ved siden af Mjølnerparken.

Jan Hyttel, formand for Bo-Vita, forklarer, at seniorbofællesskabet var planlagt til at være en udvidelse af det eksisterende seniorbofællesskab i boligområdet: ”Nu hvor vi skal sælge boligerne, som led i ghettoplanen, vil det være naturligt at beboerne fra seniorfællesskabet i Mjølnerparken kan flytte over i det nye seniorbofællesskab.”

Udviklingsplanen skal, når den er godkendt af Københavns Kommune også godkendes af Ministeriet for Transport-, Bygnings- og Boligministeriet.

På billedet ser du hjørnet af Hothers Plads, hvor der etableres et nyt seniorbofællesskab med nye og opdaterede rammer for seniorerne.