Frasalg af boliger

Det er ikke en del af den oprindelige fysiske helhedsplan fra 2015, at der skal sælges 250-300 af Mjølnerparkens boliger. Med regeringens vedtagelse af ghettoplanen i foråret 2018 og med Mjølnerparkens klassificering som hård ghetto er frasalg blevet, ikke den nemmeste, men den bedste løsning både her og nu og på lang sigt. 

Gennem et salg opfylder Mjølnerparken lovens krav om, at antallet af familieboliger højest må udgøre 40 % inden år 2030. Med andre ord: 60 % af Mjølnerparkens familieboliger skal sælges. I øjeblikket venter vi på svar fra Københavns Kommune. Herefter kan det endelige antal boliger, der skal sælges, blive fastlagt. Hold øje med nyhederne her på siden.

Hvis du bor i en bolig, der skal sælges, og ønsker at flytte, kan du få økonomisk hjælp til at komme på plads, du kan hjælp af Tryghedsteamet til at finde dig til rette i dit nye boligområde og førsteret, efter boligafdelingens egne beboere, til en ny bolig i én af Bo-Vitas boligafdelinger i København. Læs alt om permanent genhusning. 

Læs om dine muligheder for at skrive dig op til en bolig her:

Vil du flytte nu?

ﻫﻞ ﺗﺮﻳﺪ الارتقاء بمﻨﺰﻟﻚ اﻵن؟

Would you like to move now?

Ma doonaysaa inaad hadda guurto?

Kontakt Tryghedsteamet eller BO-VEST, hvis du har brug for hjælp/spørgsmål. 

Se spørgsmål og svar vedrørende frasalg.

Få overblik over, hvad der skal ske med de enkelte boliger (link.red).

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere